Livea avslutar sin hemtjänstverksamhet

Pia Sundberg
·
3 december 2018

Kära kunder!

Vi startade Livea med en enda stark och gemensam vilja: Att skapa en äldreomsorg i världsklass! Och det vill vi fortsätta med.

Att starta ett företag innebär en resa mot ett mål där vägen inte alltid är självklar. Livea har haft ett antal ”hemligheter” för att kunna nå i mål – en hemtjänst med högsta tänkbara kvalitet. En av dem är kundnärhet.

Vi startade i Tyresö som visade sig vara en för stor kommun för vårt upplägg. Därför styrde vi kosan mot innerstaden; Norrmalm, Södermalm och Östermalm. Fortfarande för stort sade vi och justerade resvägen. Vi fick våra första kunder på Östermalm och därför blev valet av den stadsdelen naturlig.

Hemtjänst är en logistiskt komplicerad verksamhet. För att kunna möjliggöra en ännu mer kundnära verksamhet letade vi efter en utförare som delade våra drömmar och värderingar och landade hos AdeoCare. Det känns roligt och spännande att idag informera om att verksamheten nu ingår i  AdeoCarefamiljen.

Våra Östermalmsverksamheter möjliggör tillsammans en uppdelning i mindre områden. Hemtjänsten fortsätter precis som vanligt med samma personal men i en starkare organisation, något som är nödvändigt i en tillvaro med ständigt växande krav på oss som utförare. 

Vi önskar Adeo Care lycka till med den utvidgade verksamheten på Östermalm!