Liveas kund Birgitta Ljungwald Rosenqvist:

 "Livea är flexibla, lyssnar på kundens behov och har en fantastisk personal.
Jag är så tacksam att ha hittat Livea"

Liveas kund Erika Eriksson:

"Jag valde Livea och har aldrig ångrat mig. Ledningen Pia och Annika SÅG mig och mina behov utan att jag behövde säga det själv. Jag har fått så mycket hjälp och är så tacksam. Livea visade mig empati, sympati,  glädje och omtanke"

Liveas undersköterska Annamarie Hansson Heuer:

"Livea är ett hemtjänstföretag med HJÄRTA som ser både personal och kunder som sin viktigaste tillgång och det märks verkligen. Här är det inte stress och press som gäller utan genuin kvalitet."

Liveas undersköterska Birgitta Corbett:

"Läser om etiskt betingad stress. som syftar på otillräcklighetskänslor. Detta har jag upplevt i många år inom vården men aldrig hos er. Ni är verkligen de som gör verklighet av de vackra orden".

Hemtjänst – vår passion

Livea tänker skapa Sveriges bästa hemtjänst. Detta är möjligt genom en handplockad personal med ett stort intresse för sitt yrke, rätt känsla, utbildning och erfarenhet. Schemat planeras noggrant så att det är möjligt för samma personal att komma till dig i så hög utsträckning som möjligt.

Livea har lång erfarenhet av att bygga upp en fungerande hemtjänstverksamhet och har en mycket kompetent personalgrupp. Vi vet att medarbetare som ses, uppskattas och tillåts växa gör ett engagerat arbete. Vi tillämpar det nya och goda ledarskapet som gör att våra medarbetare trivs, utvecklas och stannar hos oss. En god planering och schemaläggning möjliggör att samma personal kommer till dig i så hög utsträckning som möjligt.

Hemtjänst

Vem har rätt till hemtjänst och hur väljer jag eller byter utförare? Vad innebär själva hemtjänsten? Vi reder ut i begreppen och hjälper dig hela vägen. Det är lättare än du tror. Hemtjänsten är indelad i service och omvårdnad och i ditt beslut från biståndshandläggaren framgår det vilken hjälp du har blivit beviljad. För att komplettera där hemtjänsten inte räcker till erbjuder vi tilläggstjänster. Vi har flexibla lösningar med mottot att ingenting är omöjligt.

Vem kan få hemtjänst?

Hemtjänst är till för dig som är äldre eller som har en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning och som behöver praktisk hjälp med hemmets skötsel eller sin personliga omvårdnad. Vi hjälper dig gärna med en ansökan. Ring vår verksamhetschef Annika Nilsson, 0709-907223 för ett första trevligt möte så hjälper hon dig så att du får den hemtjänst och personal som du drömmer om.